Vacancies

 • Accountmanager Chemical Logistics

  10 September 2018

  Als Accountmanager werk je in teamverband en onderhoud je contacten met opdrachtgevers, transportplanning, kantoren en agenten. In deze uitdagende functie ben je belast met de aanname, registratie, verwerking en administratieve afronding van de transportopdrachten. Je zorgt ervoor dat het product van de klant op een zo efficient mogelijke manier van A naar B komt. Gedurende het gehele traject volg je de transportopdrachten en stuur je bij waar nodig. Je onderhoudt intensief contact met je opdrachtgever en denkt actief mee.

 • Tankcontainer Chauffeur

  12 June 2018

  R.B.C Terminal B.V. is een onderneming gevestigd in Rotterdam-Botlek die zich bezig houdt met de opslag en handeling van beladen (tank)containers. R.B.C. Terminal B.V. is gespecialiseerd in de opslag van ADR containers en de terminal is BRZO gecertificeerd.  R.B.C. Terminal heeft samen met haar zusterbedrijf een terrein van ruim 10 hectare in gebruik, waarvan 40.000 m2 geschikt is voor de opslag van beladen ADR containers. R.B.C. Terminal heeft 2 steigers voor de barge aansluiting. Samen met de zusterbedrijven Cetem Containers B.V. en R.M.I.

 • Poortchecker

  6 June 2018

  Voor Cetem Containers zijn wij op zoek naar een Poortchecker.

  De werkzaamheden zullen bestaan uit het inspecteren van de containers aan de gate t.b.v. het wel of niet repareren van de containers. Er is direct contact met de Depot Manager m.b.t. instructies en overleg. Daarnaast contacten met o.a. Chauffeurs, collega poortcheckers etc.

   

  Kennis en ervaring:

   

 • Empty Handler Chauffeur

  13 April 2018

  Cetem Containers BV

   

  Cetem Containers beschikt over de mogelijkheden om containers op te slaan, te repareren en om te bouwen. Cetem is opgericht in de tijd dat de eerste containerschepen West Europa aandeden en wel in 1968. Cetem is actief in de verkoop en verhuur van containers.

  Tegenwoordig bestaat het bedrijf uit twee business units:
  •verkoop & verhuur
  •opslag & reparatie

  Cetem heeft een opslagcapaciteit van 14.000 TEU. In onze werkplaats worden op jaarbasis ongeveer 10.000 boxen gerepareerd.

 • Stageplaats IT Applicatieontwikkelaar

  30 September 2016

  Wij bieden vanaf februari 2017 een stageplek Applicatieontwikkelaar aan op de afdeling IT. De afdeling wordt geleid door onze Hoofd IT. De afdeling, het team, is verantwoordelijke voor het optimaal functioneren van de ICT diensten in Noord Amerika, Europa en Azië. Je komt te werken voor Software Ontwikkeling welke verantwoordelijk is voor taken als ontwikkelen van EDI koppelingen, data analyses en onderhouden en uitbouwen van bedrijfseigen applicaties.

 • Stage/afstuderen

  29 August 2013

  R.M.I. Global Logistic Services is een tankcontainer en flexitank vervoerder van vloeibare chemicaliën en food (gerelateerde) produkten. Het hoofdkantoor van R.M.I. is gevestigd in Rotterdam-Botlek. Daarnaast heeft R.M.I. wereldwijd eigen kantoren en een uitgebreid agentennetwerk. R.M.I. beschikt over een vloot van 5.000 tankcontainers, die wereldwijd kunnen worden vervoerd. 

  R.M.I. is een jonge organisatie, die is opgericht in 1997. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.